Popular Posts

TOKSAH KALUT..Gunakan kotak ajaib ini utk mencari blog yg tertinggal...

Loading...

JEEJOUN TRAVEL & OUTDOOR's Fan Box

Saturday, June 13, 2009

Marina Cove Resort Water Park,Lumut Perak


Bagi yang masih lagi tercari-cari lokasi penginapan setelah puas bermandi-manda bersama keluarga di pantai Teluk Batik.Aku mensyorkan MARINA COVE RESORT yang terletak di lokasi strategik dari pelbagai aspek...Nak makan tgh ada Restoran Silaturahim(cuma 1 km saja dari hotel)Menyediakan masakan kampung dengan ulaman dan pelbagai jenis ikan bakarnya...
Malam boleh berehat bersama keluarga di Lumut Waterfront sambil menghirup udara segar yg jaraknya mengikut anggaran aku lebih kurang 4 km..
Sealain itu, dari tempat penginapan anda akan saksikan suasana matahari tebenam apabila dinihari dengan berlatarkan Pulau Pangkor.


Haa...Bagi anda yang mempunyai anak kecil macam aku yang tak sah kalau tak main air, inilah tempatnya!!
Siapa cakap kawasan Lumut dan Manjung tiada water theme park???
MARINA COVE WATER PARK
Walaupun ianya tak sehebat seperti Sunway Lagoon,Bukit Merah Laketown,Tambun Theme park atau tempat2 yang sama seangkatannya.Tapi bagi aku tempat ni dah dikira ok la dari segi bayarannya yang tak sampai RM 10.00 bagi seorang dewasa dan bagi yang menginap di resort tersebut akan mendapat diskaun lagi...





Sebarang maklumat emailkan kepada

Jeejoun@yahoo.com


MARINA WATER PARK, LUMUT
MARINA COVE RESORT, LUMUT



3 comments:

  1. sape baju merah tue???
    introduce for me pliz.....

    ReplyDelete
  2. for you info...itulah pminat setia jeejountravel

    ReplyDelete
  3. nanti kalau ada travel
    apa2 bagitau k......

    ReplyDelete